Frokostordning i Silkeborg, Herning, Ikast & omegn

Birkkjær – God Smag, Fra Bunden, tilbyder frokostordning nær Herning, Silkeborg & Ikast til små og mellemstore virksomheder, med råvarer af god kvalitet og produkter lavet fra bunden. Vi bager selv rugbrød, brød og kager, Pålægget og salaterne er friskskåret, sylterierne af lavet på traditionel vis og alle dipper er hjemmerørt.

De lune retter bliver lavet med sans for kvalitet og god smag, og udspringer sig både af det danske og udenlandske køkken. Se også vores tapas her.

En typisk ordning vil bestå af:

Standard frokostordning

  • Lun ret
  • 3 slags pålæg
  • 2 blandede salater
  • Friskbagt Rugbrød og Madbrød

Vil du se billeder af vores mad?

Priser for standard frokostordning

10-19 pers: 60 kr + moms pr person, pr dag
20-: 57 kr +moms pr person, pr dag

Tillægspriser

Små smør (Lurpak) 100 stk 160 kr + moms

Gode grunde til at vælge en frokostordning på dit arbejde

Med en frokostordning på dit arbejde kan du og dine kollegaer nyde godt af en række fordele, både for jer personligt og for virksomheden som helhed.

Her er nogle af de gode grunde til at vælge en frokostordning:

Træk det fra som virksomhed:
En frokostordning kan være en fordelagtig og skattefri personalegode, som virksomheden kan trække fra som en driftsomkostning.

Betal en del af det fra din løn:
Den ansatte har mulighed for at betale en del af udgifterne til frokostordningen fra sin egen løn. Dette gør det til en økonomisk fordelagtig løsning for alle parter.

Nemt for virksomheden og den ansatte:
Med en frokostordning slipper virksomheden for at bekymre sig om indkøb, planlægning og servering af frokost til medarbejderne. Samtidig sparer den ansatte tid og penge på at skulle købe frokost uden for arbejdspladsen.

God personalegode:
En frokostordning kan være en vigtig og attraktiv personalegode for medarbejderne. Det viser omsorg og værdsættelse af medarbejderne, samtidig med at det øger trivslen og arbejdsglæden.

Kontakt os for en professionel sammensat frokostordning

Udover disse fordele, kan en frokostordning også give dig tilfredsstillelsen, ved at nyde et veltilberedt måltid og er en chance for at tale med kollegerne om andet end arbejde samt fornyet energi og dermed en bedre arbejdspræstation.

Kontakt os gerne hvis i har spørgsmål på telefon: 91 55 70 20, eller via mail info@birkkjaer-catering.dk.