Om Birkkjær

Birkkjær – God Smag, Fra Bunden startede 1. April 2020, med drømmen om at skabe en forretning, som tilbyder god og lækker hjemmelavet mad, til overkommelige priser. Birkkjær, er en enkeltmandsvirksomhed, der har størst erfaring med at sammensætte en menu ud fra kundens ønsker og behov, ud fra sæson og begivenhed.

Birkkjær, levere mad i det meste af midtjylland, og har været i en del forskellige forsamlingshuse rundt i midtjylland og er derfor meget erfaren i at tilpasse sig de forskellige køkkenforhold, og få det bedste ud af dem.

Om mig

Jeg hedder Rasmus Birkkjær og har over 10 års erfaring, indenfor både a la carte, selskaber, store som små og Catering. Inspirationen til at blive kok, kommer tilbage fra folkeskolen, hvor jeg havde en dygtig hjemkunstskabs lærer, som gav mig lysten, for det at lave mad. Og siden har jeg både arbejdet på hotel og restaurant i indland og udland.

Derudover har jeg et par års erfaring fra en slagterbutik, og senest har jeg arbejdet i et firma, der laver frokostordninger til virksomheder. Efter en årrække med arbejdstider i dagtimerne, savnede jeg at lave mad til selskaber i weekenden, i mindre portioner, hvor anretningen kommer til sin ret, på mindre fade eller tallerken.

Jeg er passioneret for både det danske, og de udenlandske køkkener, og synes helt klart også at det er rigtig spændende at fusionere køkkenerne i mine menuer, så oplevelsen hver gang bliver ny, dog stadig genkendelig