Tapas ud af huset i Ikast, Herning, Silkeborg & omegn

Vil du gerne have en iøjnefaldende, indbydende og ikke mindst velsmagende tapas til dit næste arrangement? Hos Birkkjær tilbyder vi levering af tapas i Ikast, Herning, Silkeborg og omegn. Vi står altid klar til at levere dit næste måltid til små og større arrangementer. Hvis man bestiller tapas hos os, så skræddersyer vi menuen til dig ud fra sæsonen.

Vi forsøger at opfylde dine ønsker og krav på bedst mulig vis, så du får den bedst mulige oplevelse.

Kontakt os

Velsmagende tapas nær Silkeborg, Herning & Ikast efter dine ønsker

Begrebet tapas, er i vores øjne, blevet et lidt misforstået udtryk, som mere og mere ses, i form af en tallerken, med forskelligt skåret pålæg, charcuteri og ost, pyntet med lidt div og dip. Vi ser mere tapas i sin oprindelige form som små individuelle retter, serveret portionsvis, eller på fade som buffet.

Det har den fordel at den kan bruges til alle slags køkkener og madkulturer, og derved tilpasses til de flestes smag. Højtiderne kan også arbejdes ind i tapas, om det er jul, påske eller bare en alm hyggeaften med venner/familie. Vi tilbyder også velsmagende anretninger i forbindelse med højtider.

En tapas menu ud af huset tilpasset årstiden

Vores tapas menu ud af huset kombinerer friske lokale råvarer, med kreativitet og kulinarisk ekspertise, for at levere en uforglemmelig smagsoplevelse tilpasset årstiden, til dine gæster. Uanset om du planlægger en firmafest, reception, eller en speciel begivenhed, er vores tapas ud af huset den perfekte løsning.

Vi tilbyder et bredt udvalg af delikate småretter, herunder røget okse m/syltede bøgehatte, urtemayo og radise, Slider m/laksemousse, spidskål og syltede rødløg, friske salater, og meget mere. Vores dygtige kokke sørger for, at hver ret er præsenteret med omhu og flair, hvilket skaber en visuel og gastronomisk fest for dine gæster.

Vores tapas er ikke kun en kulinarisk oplevelse, men også en bekvem løsning, der gør det let at imponere dine kolleger og kunder uden besværet ved at lave mad selv. Lad os tage hånd om detaljerne, så du kan fokusere på at nyde øjeblikket og styrke forbindelserne med dine gæster.

Du kan følge med i månedens tapas menu her.

Vil du gerne høre mere om vores tapas ud af huset?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille et måltid. Dette kan du gøre ved at udfyldes vores kontaktformular, ringe på telefon 91 55 70 20 eller sende en mail til info@birkkjaer-catering.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer. Hvis du har særlige ønsker i forhold til menuen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme dem. Det gælder også ved allergier og lignende.