Velsmagende tapas i Ikast

Vil du gerne have en iøjnefaldende, indbydende og ikke mindst velsmagende menu til dit næste arrangement? Hos Birkkjær tilbyder vi levering af tapas i Ikast, Herning og omegn. Vi står altid klar til at levere dit næste måltid til små og større arrangementer. Hvis man bestiller tapas hos os, så skræddersyer vi menuen til dig ud fra sæsonen. Vi forsøger at opfylde dine ønsker og krav på bedst mulig vis, så du får den bedst mulige oplevelse.

Tapas efter dine ønsker

Begrebet tapas, er i vores øjne, blevet et lidt misforstået udtryk, som mere og mere ses, i form af en tallerken, med forskelligt skåret pålæg, charcuteri og ost, pyntet med lidt div og dip. Vi ser mere tapas i sin oprindelige form som små individuelle retter, serveret portionsvis, eller på fade som buffet. Det har den fordel at den kan bruges til alle slags køkkener og madkulturer, og derved tilpasses til de flestes smag. Højtiderne kan også arbejdes ind i tapas, om det er jul, påske eller bare en alm hyggeaften med venner/familie. Vi tilbyder også velsmagende anretninger i forbindelse med højtider.

Vil du gerne høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille et måltid. Dette kan du gøre ved at udfyldes vores kontaktformular, ringe på telefon 91 55 70 20 eller sende en mail til info@birkkjaer-catering.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.

januar tapas
Månedens tapas

Vil du se billeder af vores mad?