Saml selv julemenu:

Vælg minimum 5 ting

Menuen laves til minimum 10 pers

                                              Fisk:                                          

Sild m/karrysalat og løg   25,-

Paneret Rødspættefilet m/remoulade og citron   25,-

Koldrøget Laks m/æggestand og Dild   30,-

Varmrøget laks m/grønne asparges og urtedressing   30,-

Tunmousse m/rejer og citron   25,-

Æg m/rejer og mayonnaise   20,-

Lynstegt Tun m/soya og kryddermayo   30,-

 

Gris:

Flæskesteg m/rødkål   30,-

Glaseret Skinke m/grønlangkål   35,-

Julemedister m/Grønlangkål   25,-

Frikadeller m/rødkål   25,-

Leverpostej m/Bacon og champignon   30,-

Mørbrad a la creme m/agurksalat   35,-

Æbleflæsk   25,-

Porchetta m/appelsin og persille   40,-

 

Okse:

Friskskåret Kold Roastbeef m/remoulade og ristede løg   25,-

Rosastegt Kalvefilet m/timian og citron   40,-

 

Fjerkræ:

Tartelet m/Høns i asparges   25,-

Rosastegt andebryst m/rødkålssalat   40,-

Confiteret andelår m/rødkål   30,-

Croissant m/Hønsesalat, bacon og purløg   20,-

 

Dessert:

Ris a la mande m/kirsebærsovs   20,-

Ostebord m/unika oste og sylt   35,-

Brownie m/hvid chokolade   20,-

Gammeldags æblekage m/makroner og flødeskum   20,-

Panna cotta m/kirsebærgele   25,-

 

Tilbehør:

Brød, Rugbrød og smør   15,-

Brunede kartofler   20,-

Rødkålssalat m/æble, appelsin og valnødder   15,-

 

Bestilles senest 2 dage før

Dog anbefales det at bestille i god tid