Saml selv julemenu:
Vælg minimum 5 ting
Menuen laves til minimum 10 pers
Fisk:
Sild m/karrysalat og løg 25,-
Paneret Rødspættefilet m/remoulade og citron 25,-
Koldrøget Laks m/æggestand og Dild 30,-
Varmrøget laks m/grønne asparges og urtedressing 30,-
Tunmousse m/rejer og citron 25,-
Æg m/rejer og mayonnaise 20,-
Lynstegt Tun m/soya og kryddermayo 30,-
Gris:
Flæskesteg m/rødkål 30,-
Glaseret Skinke m/grønlangkål 35,-
Julemedister m/Grønlangkål 25,-
Frikadeller m/rødkål 25,-
Leverpostej m/Bacon og champignon 30,-
Mørbrad a la creme m/agurksalat 35,-
Æbleflæsk 25,-
Porchetta m/appelsin og persille 40,-
Okse:
Friskskåret Kold Roastbeef m/remoulade og ristede løg 25,-
Rosastegt Kalvefilet m/timian og citron 40,-
Fjerkræ:
Tartelet m/Høns i asparges 25,-
Rosastegt andebryst m/rødkålssalat 40,-
Confiteret andelår m/rødkål 30,-
Croissant m/Hønsesalat, bacon og purløg 20,-
Dessert:
Ris a la mande m/kirsebærsovs 20,-
Ostebord m/unika oste og sylt 35,-
Brownie m/hvid chokolade 20,-
Gammeldags æblekage m/makroner og flødeskum 20,-
Panna cotta m/kirsebærgele 25,-
Tilbehør:
Brød, Rugbrød og smør 15,-
Brunede kartofler 20,-
Rødkålssalat m/æble, appelsin og valnødder 15,-
Bestilles senest 2 dage før
Dog anbefales det at bestille i god tid